Autor: Informer.rs

14.10.2019.

13:48

Foto:

Sport

KRSTAJIĆ PORUČIO NAVIJAČIMA: Srbija je iznad svakog od nas, podržimo Tumbu i momke!

Tri puta je za 12 meseci kao selektor Srbije učestvovao u pobedama nad Litvanijom: dva puta u Ligi nacija i u beogradskom kvalifikacionom meču - poslednjem na klupi državnog tima pre smenjivanja...

- Ne sumnjam u pobedu nijednog momenta. Imamo kvalitetnu reprezentaciju koja će se sigurno plasirati na Evropsko prvenstvo. Najvažnije je da se priđe maksimalno ozbiljno utakmici i ne sumnjam u pobedu - kazao je za Žurnal Krstajić.

Obrazložio je optimističko raspoloženju u trenucima kad reprezentacija ne igra kako mnogi očekuju:

- Tumbakovića poštujem, cenim... Bio mi je šef, a u igrače koje sam vodio imam maksimalno poverenje i danas kao navijač Srbije. Ako se držimo toga da je Srbija iznad svakog od nas, onda treba da podržimo Tumbu i momke koji zaslužuju podršku i molim sve - bez opstrukcije.

Nije Krstajić želeo da se udubljuje u priču o opstruisanju.

- Interes Srbije je učešće na Evropskom prvenstvu. Zato ova reprezentacija ima maksimalnu moju podršku u svakom smislu.

Mladen Krstajić je tri puta pobedio Litvaniju. U  Viljnusu - znatno teže nego u Beogradu, samo 1:0 i to golom Tadića iz jedanaesterca:

- Nije lako motivisati momke za utakmicu kad znaju ko im izlazi na megdan i da je unapred "dobijena". Taktika i priprema utakmice mnogo su važni, ali najbitnije je motivisati igrače. Verujem u Tumbu i ne sumnjam u momke da će odraditi posao onako kako treba.

Bonus video

Tagovi: