Autor: Informer.rs

16.10.2019.

17:09

Foto:

Sport

GRCI NAORUŽANI DO ZUBA NAPALI BOSANCE! Upali u hotel s PIŠTOLJIMA, ŠIPKAMA, BEJZBOL PALICAMA, postrojili ih, poskidali, a onda je počeo pakao!

Kako prenosi SportSport.ba, oko 40 huligana AEK-a upalo je u hotel u kojem su bili smešteni navijači Bosne, naoružani pištoljima, bejzbol palicama obmotanim žicom, šipkama...

S druge strane, navijača Bosne bilo je oko sedam ili osam,a jedan od njih, je opisao kako je izgledao pravi pakao i kako su im Grci poskidali majice i šalove.

- Grci su nas postrojili i onda su krenuli s ispitivanjem: Jeste li iz Bosne? Jeste li fašisti? Na naš odričan odgovor na drugo pitanje počeli su da nam skidaju majice i da gledaju imamo li tetovaže. Pri tome su celo vrijeme vikali i strugali palicama po podu kako bi nas što više zastrašili - pričao je navijač Bosne šta se desilo.

Kod jednog su videli nešto što im se nije dopalo i on je dobio udarac u glavu.

- Jednog od nas par odabrali su i on je dobio udarac u glavu. To je sve trajalo nekoliko minuta, ali nama je bilo kao nekoliko sati. Nakon toga ipak je sledilo olakšanje. Tada je iz mase izašao stariji lik, star između četrdeset i pedeset godina, i rekao da će sada sve biti u redu i da će nas pustiti. Tako je i bilo, a grčki huligani su se s trofejima u vidu par navijačkih šalova brzo udaljili s hotelske terase.

Bonus video

Tagovi: