Autor: Informer.rs

26.10.2019.

16:51

Foto:

Sport

(VIDEO) SEKS SKANDAL DRMA PREMIJER LIGU! Oženjeni fudbaleri plaćali po 30.000 funti za veče sa eskort damama!

'Dejli Star''' je nedavno ekskluzivno objavio da se orgije najčešće događaju na milionskom jahtama i da u njima učestvuju devojke iz agencije ''Cinderella Escorst.''

Na orgije mogu ući samo oni koji su dobili pozivnivu i moraju da plate 30.000 funti, dok na računu najmanje moraju da imaju 10 miliona - tvrdi pomenuti list.

Takođe, imali su i izjave pojedinih devojaka koje su priznale šta su sve radile na tim zabavama i da za jednu noć zarade i 20.000 funti.

Nekoliko dana posle tog teksta, na ''Dejli Staru'' je izašao novi u kom jedna devojka po imenu Anastasija tvrdi da je osam meseci bila u vezi sa oženjenim fudbalerom iz Premijer lige. Navodno ima 23 godine, a ostavio ju je shvatio da mu je žena trudna.

Da nije bio oženjen, verovatno bi bili zajedno. Naša veza je bila tako jaka. Sve mi je plaćao i uživala sam u tome. Išli smo zajedno i na odmore, ali daleko od očiju javnosti kako ga paparaci ne bi ulovili - rekla je Anastasija:

Viđali smo se jednom u tri nedelje, i to na tri dana, i dnevno smo imali seks tri ili četiri puta. Obožavao je kada nosim haljine i čarape.

Bonus video:

Tagovi: