Autor: Informer.rs

28.10.2019.

20:51

Foto:

Sport

FRANCUZ SE IZVINIO ZBOG DIVLJAČKOG PONAŠANJA! Riberiju je baš žao zbog onoga što je uradio!

 

Fiorentina je juče izgubila sa 1:2 od Lacija, a pobedonosni gol je u 89. minutu postigao Ćiro Imobile. Pre gola, fudbaleri Fjorentine tražili su od sudije da dosudi prekršaj u njihovu korist, ali sudija nije prekinuo igru.

(VIDEO) NAŠE RIVALSTVO JE ZDRAVO ZA OBOJICU! Ronaldo o rivalitetu sa Mesijem!


Riberi je posle utakmice protestovao, a televizijske kamere zabeležile žestoku raspravu sa pomoćnim sudijom. Takodje, na snimku se vidi kako Francuz u dva navrata gura pomoćnog sudiju Mateu Paserija, nakon čega su ga odvukli članovi stručnog štaba Fjorentine.

Riberi je dobio crveni karton zbog kontakta sa sudijom i čega ga duža suspenzija.

Informer

- Izvinjavam se saigračima, treneru i navijačima. Izvinjavam se i gospodinu Paseriju, pošto sam na kraju utakmice bio vrlo uznemiren i nadam se da će shvatiti u kakvom sam bio raspoloženju - naveo je Riberi na Tviteru.

U Fjorentini su nezadovoljni jer sudija Marko Gvida nije koristio VAR tehnologiju i pogledao snimak sporne situacije.

- Zašto nije pogledao? Svi smo stajali oko četiri minuta i čelai VAR da vidimo da li će pogledati ili ne. Da je samo pogledao, trajalo bi minut ili dva duže, ali makar bismo bili sigurni - rekao je trener Fjorentine Vinčenco Montela.

Riberi je ovog leta kao slobodan igrač prešao u Fjorentinu, posle 12 godina u Bajernu iz Minhena. On je udevet utakmica za "ljubičaste" postigao dva gola i imao je dve asistencije.

Bonus video:

Tagovi: