Autor: Informer.rs

06.11.2019.

22:58

Foto:

Sport

LIGA ŠAMPIONA! Jović sa klupe gledao buđenje Reala, drama u Zagrebu i samoubistvo Dinama, Sitiju branio desni bek!

Real je konačno nekoga razbio! Tri gola dao je Rodrigo, pogodio je Ramos sa penala, a strelac je bio i Karim Benzema (dva gola). Konačno je Zidan bio zadovoljan, a Luka Jović je čitav meč presedeo na klupi. Srbin nije dobio šansu da pokaže šta zna, a možda je baš ovaj susret bio idealna prilika za to.

Atletiko iz Madrida je doživeo šok u meču protiv Leverkuzena! "Jorgandžije" su poražene sa 2:1 u gostima, a golove za "aspirindžije" postigli su Foland, dok je svoju mrežu zatresao Tomas. Poraz je umanjio Morata.

Siti je remizirao protiv Atalante (1:1). Gol za goste postigao je Streling, dok je za Italijane bio precizan Pašalić, a Žesus je promašio penal na ovom susretu. Zanimljivo, na golu Engleza na kraju ovog meča stajao je desni bek Kajl Voker! Gvardila je zamenio Ederson u poluvremenu, a Bravo je zaradio crveni karton u 81. minutu.

Dinamo je tako lako sve prosuo! Preokrenuli su protiv Šahjtora u Zagrebu, a golve za "modre" dali su Petković, Ivanušeć i Ademi. Činilo se da će lako stići do tri boda, a onda je usledio šok. Gosti su dali golove u trećem i sedmom minutu nadokande (penal), pa je Dinamo ostao bez tri boda.

PSŽ je overio narednu rundu! Jedini gol na meču protiv Briža postigao je Ikardi u 22. minutu, dok su gosti promašili penal.

Bonus video:

Tagovi: