Autor: Informer.rs

09.11.2019.

17:26

Foto:

Sport

(VIDEO) RED BUL SRUŠIO BERLINSKI ZID! Herta poražena od Lajpciga, Union Berlin strepeo za pobedu u Majncu, uzbudljiv remi Šalkea i Fortune!

U meču koji je srpski fudbaler Marko Grujić presedao na klupi, domaći tim je poveo u 32. minutu golom Mitelstandaa, ali su gosti iz Lajpciga već do poluvremena preokrenuli rezultat pogocima Tima Vernera u 38. sa penala i Sabicera u prvom minutu nadoknade vremena.

U nastavku su se u strelce upisali Kempl u 87. i Verner po drugi put u prvom minutu nadoknade drugog poluvremena, ali ni domaći nisu ostali dužni po što samo minut kasnije preko Seikea dali pogodak.

Tesnu pobedu od 3:2 ostvarili su fudbaleri Union Berlina na gostovanju u Majncu. Gosti su već na poluvremenu imali 2:0, početkom drugog im je prednost bila još ubedljvija, a Majnc je do kraja meča postigao dva gola, dovoljno samo za častan poraz.

Augzburg je minimalnim rezultatom slavio na gostovanju Padebornu, a najzamiljiviji meč viđen je u Gelzenkirhenu gde je domaći Šalke remizirao protiv Fortune iz Dizeldorfa rezultatom 3:3.

Derbi meč ovog kola igraće se u Minhenu gde domaći Bajern dočekuje Borusiju iz Dortmunda.

Tagovi: