Autor: Informer.rs

12.11.2019.

17:10

Foto:

Sport

REPREZENTATIVCI PONOVO OBRADOVALI ŠKOLARCE! Dmitrović i Milivojević ulepšali dan mališanima u Mladenovcu!

Luka i Marko su prvo posetili OŠ “ Momčilo Živojinović“ gde su ih dočekali direktorka Marina Mišić i nastavnica srpskog jezika Milena Macura. Kapiten Kristal Palasa i jedan od najboljih golmana španske Primere, „upali“ su na čas engleskog  gde su ih prvo dočekali iznenađeni pogledi a onda aplauz oduševljenja. Poznavanje engleskog jezika za Luku i Marka nije naravno bio problem, a naši reprezentativci su sjajno dočekani i na času geografije. Selfiji, fotografisanje, autogrami, pokloni, dresovi, majice….Dan koji se pamti, dan koji se ne zaboravlja.

HOLANĐANIN NA CENTRU PROTIV LUKSEMBURGA! Zvezdi je doneo sreću, reprezentativci ga ne pamte po dobrom!

Usledilio je odlazak u mladenovačku Gimnaziju, gde je naše asove dočekao direktor Aca Cvetković. Sada je iznenađenje bilo na času fizičkog vaspitanja, gde su se klinci pripremali za opštinsko takmičenje, a Luka i Marko su bili oduševljeni fudbalskim veštinama Sare Dimitrijević, učenice 1/5 koja sjajno igra fudbal u konkurenciji dečaka. Luka je zatim prihvatio izazov sa najboljim košarkašem Gimnazije, Urošem Vasilićem, učenikom 3/2 . Gađali su trojke, a srpski reprezentativac pokazao je da pored fudbalske veštine, poseduje izuzetan dar za igru pod obručima.

Informer

„Uživali smo ova dva i po sata. Zaista je fenomenalan osećaj kad dobijete priliku da usrećite decu. Svi smo mi bili đaci, imali smo svije navike, nestašluke…Ali ta sećanja iz đačkih klupa nikada ne blede i zauzimaju posebno mesto u našoj memoriji. Najviše mi se dopala reakcija mladenovačkih prvaka, reakcija tih mališana je obično i najiskrenija jer ide iz duše. Mogao bih ovako satima da se družim sa njima, da delim autograme i da se slikam, jer znam da će oni to pamtiti do kraja života. Mnogo mi se dopala akcija i preuzimam na sebe sve obavezu da uskoro organizujem nešto slično i u mom Kragujevcu“ – rekao je Luka Milivojević.

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) дана 12. Нов 2019. у 4:57 PST

Informer

Bonus video:

Tagovi: