Autor: Informer.rs

16.11.2019.

11:13

Foto:

Sport

NESREĆNI ŠIPTARI SE ŽALE NA RASIZAM! Zbog "Kosovo je Srbija" tražili prekid utakmice, SUDIJA IH JE BRUTALNO ISKULIRAO!

Češki navijači dočekali su goste iz južne srpske pokrajne vrlo neprijateljski, te su na svakom koraku jasno isticali da je Kosovo Srbija i da ne priznaju njihovu lažnu državu.

Uvertiru su priredili na ulicama pre meča, kada su u nekoliko navrata napali gostujuće navijače, a onda su na "Dosan" areni, kada je počelo intoniranje himne tzv. Kosova istakli srpske zastave i transparente "Kosovo je Srbija", te skandirai "Srbija, Srbija". 

A post shared by správce3 (@hooligans.cz) on Nov 14, 2019 at 9:22am PST

Fudbaler Kjeva Amir Rahmani pokušao je čak da utiče na sudiju Đanluku Rokija da prekine duel u Plzenju, ali nije uspeo.

- Insistirao sam kod sudije Đanluke Rokija da obrati pažnju na rasističke povike. Rekao mi je da ne razume šta skandiraju, na šta sam uzvratio da ja razumem. Pričali smo na italijanskom i rekao mi je da će prekinuti sledeći put, ali nije to učinio - rekao je Rahmani.

HVALA ČEŠKOJ BRAĆI NA BORBI ZA KOSOVO! Moćna parola navijača Srbije!

(VIDEO) KOSOVARI KRVAVI NAKON HAOSA U ČEŠKOJ! Domaći navijači tukli pristalice tzv. Kosova, policija sprečila veće posledice!

Zanimljiva je bila i izjava Arijaneta Murićija, koji nije razumeo šta Česi skandiraju, ali ih je, ipak, optužio za rasizam.

- Češki navijači su me rasistički vređali. Nisam čuo ništa što su rekli, reagovao sam kao profesionalac-  pomešao je pojmove golman tzv. Kosova.

A post shared by správce3 (@hooligans.cz) on Nov 14, 2019 at 9:22am PST

Bonus video

Tagovi: