Autor: Informer.rs

23.11.2019.

17:59

Foto:

Sport

(VIDEO) LIVERPUL PREŽIVEO PALAS! Firmino u finišu sprečio kiks lidera u Londonu, Arsenal jedva do boda protiv Sautemptona!

Domaći tim je imao više od igre, pogođenu prečku i poništen gol posle konsultacije VAR-a, ali su gosti iz Liverpula prvi zatresli mrežu golom Sadija Manea u 49. minutu na asistenciju Endija Robertsona.

Ušlo se u tok meča koji više odgovara Liverpulu, ali je Palas do izjednačenja došao golom Vilfreda Zahe u 82. minutu, međutim Firmino je prekratio muke izabranicima Jirgena Klopa golom pet minuta pre kraja meča.

Fudbaleri Arsenala uspeli su da u "debeloj" nadoknadi vremena dođu do boda protiv Sautemptona na "Emirejtsu". Ings je u osmom minutu doveo goste u vođstvo, izjednačenje timu Unaja Emerija doneo je Lakazet u 18, a isti fudbaler je u šestom minutu nadoknade doneo bod svom timu.

U preostalim mečevima, Vulverhempton je slavio na gostovanju Bornmutu sa 2:1, golovima Pereza i Vardija Lester je overio pobedu u Brajtonu nastavivši da diše za vrat vodećem Liverpulu, dok su tri boda uzeli Norič i Barnli.

"Kanarinci" su pobedili Evrton u gostima sa 2:0, dok je Barnli bio ubedljiv i sa 3:0 slavio u Votfordu.

Tagovi: