Autor: Informer.rs

30.11.2019.

17:55

Foto:

Sport

(VIDEO) LIVERPUL NACILJAO TITULU! "Crveni" iskoristili kiks Sitija za plus 11, Murinjov Totenhem liči na tim, Vest Hem iznenadio Čelsija!

U roku od samo šest minuta najbolji defanzivac Liverpula Virdžil Van Dajk čak dva puta je bio najsnalažljiviji pred golom Brajtona i golovima u 18. i 24. minutu već na polovini prvog poluvremena doneo solidnu prednost lideru.

Sve je delovalo da će meč rutinski biti priveden kraju do momenta kada je Levis Dan golom sa penala u 79. minutu smanjio prednost "crvenih", međutim rezultat se do kraja meča nije menjao.

Iznenađenje dana priredili su fudbaleri Vest Hema koji su u gradskom derbiju protiv Čelsi slavili 1:0 golom iskusnog defanzivca Eron Kresvela u 48. minutu.

Žoze Murinjo je stigao do treće uzastopne pobede od preuzimanja Totenhema nakon trijumfa na gostovanju Bornmutu 3:2. Najzaslužniji za tri boda "pevaca" bio je Dele Ali koji je golovima u 21. i 50. minutu doveo svoj tim do solidne prednosti. Musa Sisoko je u 69. minutu doneo velikih 3:0, međutim do kraj meča pogađali su Vilson u 73. i 96. minutu, dovoljno samo za častan poraz.

Lošu seriju rezultata prekinuli su fudbaleri Kristal Palasa, srpskog veziste Luke Milivojevića, koji su u gostima bili bolji od Barnlija i slavili sa 2:0. Vilfred Zaha je u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena doveo Palas u vođstvo, a Šulp je u 78. minutu potvrdio dugo čekanu pobedu londonskog tima.

Tagovi: