Autor: Informer.rs

16.12.2019.

19:57

Foto:

Sport

SERGEJ, VREME JE ZA VEĆI KLUB! Vidić nagovara Milinković-Savića da napusti Lacio!

Vidić je bio u Nionu na žrebu za osminu finala Lige šampiona, a kada se pogleda vrednost klubova koji su prošli u nokaut fazu, postaje jasno da ih od ostalih razdvajaju stotine miliona evra u vrednosti postava.

- Odvek je bilo tako da su najjači klubovi iz najvećih pet liga, ali sada su, čini mi se, samo još jači. Dobri igrači idu tamo gde su klubovi bogati i gde ima novca. Najviše idu u Englesku, Španiju i Italiju, jer se tamo klubovi bore za trofeje. Veliko iznenađenje je što je Atalanta prošla dalje, uradili su veliki posao i želim da im čestitam na tome - rekao je Vidić.

ŽREB ZA OSMINU FINALA LIGE ŠAMPIONA! Svet fudbala drhti: Jović i Real protiv Sitija, Čelsi na Bajern!

Osvrnuo se i na formu i kvalitete Sergeja Milinković-Savića, momka koji je pre dve sezone "eksplodirao" u Laciju, ali od tada igra promenljivo.

- Momak ima kvalitet i to je već dokazao. Sad je vreme za iskorak, možda da ode u klub sa većim ambicijama i šansama za osvajanje trofeja. Ima potencijal da bude veliki igrač - poručio je Vidić.

Kao bivšem igraču Intera nije mu prijala eliminacija milanskog kluba iz Lige šampiona.

Šteta je što ih nema u nastavku Lige šampiona, mislim da su priliku propustili u Dortmundu. Poveli su i onda su stali, dešavalo im se to više puta poslednjih godina. Veoma su ambiciozni, nadam se da će uspeti da se domognu nokaut faze sledeće godine - naveo je Vidić.

Bonus video:

Tagovi: