Autor: Informer.rs

19.12.2019.

19:31

Foto:

Sport

KOMENTATORI ĆE BITI NA VELIKIM MUKAMA! Liverpul doveo prvo pojačanje i to od proverenog "snabdevača"!

 

Momak koji je ove sezone briljirao u dresu šampiona Austrije ostvario je transfer karijere, a Liverpul je nastavio tradiciju dovođenja igrača iz Salcburga na svake dve godine. Nakon Sadija Manea (2016.), Nabija Keite (2018.) sa prvim danom 2020. Minamino će i zvanično postati član ekipe sa Enfilda.

ENGLEZI CENE SRBINA! Tadić 27. na listi najboljih fudbalera sveta!

Biće zanimljivo videti kako će se komentatori snalaziti sada kada u Liverpuli već igraju Firmino i Salah, koga mnogi zovu kraće "Mo". Ako se trojac Firmino, Minamino i Mo nađu na terenu u isto vreme biće prilično komično čuti kako će to zvučati.

Austrijski klub će zaraditi 7.250.000 evra za svog igrača koji je bio presrećan nakon završenog posla i promocije u Liverpulu.

Ovo je ostvarenje snova, uzbuđen sam jer je Premijer liga bila moj cilj. Ovo je top klasa od lige, mislim da ću napredovati fino u ovom šampionatu. Ipak, nisam slutio da ću doći do ovako velikog kluba i veoma sam srećan zbog izazova - rekao je Minamino.

Informer

On je već dva puta igrao protiv Redsa u ovogodišnjoj Ligi šampiona, bilo je 3:3 kada je dao gol šampionu Evrope, odigrao je i revanš kada je engleski tim pobedio sa 2:0 na Red Bul Areni.

- Iz ovih mečeva sam mogao da izvučem pouke, koliko je ovo visok nivo tehnike i intenziteta igre. Hoću da osvojim Premijer ligu i Ligu šampiona.

Bonus video:

Tagovi: