24.12.2019.

11:01

Foto:

Sport

NIJE MU DONELA SREĆU! Lepa Sofija bodrila Luku na rođendan!

Pogodio stativu

Na njenu i Lukinu žalost, klub iz Madrida nije uspeo da trijumfuje, između ostalog i zbog propuštene prilike Jovića. Srpski reprezentativac odlukom trenera Zinedina Zidana ušao je u igru u 72. minutu. U 86. minutu srpski napadač je sjajno skočio u kaznenom prostoru i uputio dobar udarac, ali je lopta pogodila stativu.


Klub iz prestonice Španije je zbog osvojenog samo jednog boda sada u zaostatku za vodećom Barselonom, ali sve te negativne brojke nisu sprečile Luku da proslavi rođendan sa svojom dragom. Sofija je nakon snimaka sa stadiona, odmah posle utakmice postavila na Instagram i zajedničku fotografiju sa Lukom iz Lisabona, koji su posetili krajem oktobra.


- Srećan rođendan srce moje - napisala je Sofija ispod fotografije gde sede zagrljeni.

BIO JE BLED KAO KRPA! Snežana Borjan otkrila kako je zaprošena, golman Zvezda nije mogao ni da postavi pitanje!

Ona mu je i tim putem čestitala rođendan, a fudbaler je ubrzo i na svoj profil postavio istu sliku. Ovim potezima Luka i Sofija su nagovestili da bi manekenka i potpuno mogla da se preseli u Madrid, s obzirom na to da je stalan posao ne veže za Beograd. Za sada Miloševićeva često putuje u Španiju, a u Srbiji je samo kada Luki u posetu dolazi bivša devojka Anđela Manitašević sa zajedničkim sinom Davidom.

Raskinuli u novembru

Čini se da je njihova veza konačno stabilna, s obzirom na to da su imali kraći prekid krajem novembra jer Luka navodno nije želeo da se eksponira. Sofiju su čak optužili i da mu je rasturila vezu sa Anđelom, što je ona nedavno odlučno demantovala.

- Optužili su me da sam mu rasturila brak, a on čak nije ni bio oženjen. Najbitnije je da mi znamo istinu i da smo srećni zajedno - rekla je Sofija.

Kasnije se oglasila i Anđela i objasnila da sa Lukom nije od 2016. godine u vezi, a da im se sin desio slučajno.

Kladite se da će Luka i Sofija dobiti dete

Luka i Sofija u vezi su od kraja avgusta. Mesec dana kasnije je prvi put ta informacija dospela u javnost i od tada poznati par ne prestaje da intrigira. Posle nekoliko propalih veza sa sportistima, teško da će manekenka dozvoliti da se raziđe i sa Lukom tek tako, pa kladionice već prognoziraju da će dobiti dete. Kvota u kladionici "Meridijan" da će se Sofija Milošević poroditi tokom 2020. je 5,00.

Tagovi: