Autor: Informer.rs

28.12.2019.

07:15

Foto:

Sport

(FOTO) OVA SE*SI RUSKINJA JE ODBILA I RONALDA! Prezgodna Vitktorija oladila Portugalca, pisali joj Nejmar, Hamilton... POGLEDAJTE ZAŠTO!

U intervjuu koji je dala za popularni Jutjub kanal u Rusiji, ona je pričala o mnogim sportskim pikanterijama, a nije izostavila ni neka od najvećih imana.

AU...RONALDO I NOVAK TRENIRAJU ZAJEDNO! Portugalac otkrio Srbinu STRAŠNU tajnu! (VIDEO)

Posebno je apostrofirala Kristijana Ronalda i otkrila šta joj je svojevremeno poslao u inboks na Instagramu, kada je upitana da li joj je neko od najpoznatijih ljudi sveta lajkovao seksi fotografije koje izbacuje.

To se dogodilo... Ronaldo mi je čak i pisao. Bilo je to davno. Napisao je "Ćao, kako si?". Obrisala sam poruku i nisam odgovarala - rekla je ruska lepotica, koja kaže da takva uobičajena taktika muškaraca kod nje "ne pali".

Čini mi se da svi pišu istu poruku, pošalju na sve adrese i ko god odgovori, onda sledi "Ok, hajde da uradim to". Za mene to nije interesantno - rekla je ona, a zatim ponovo udarila na Ronalda.

- Naravno da mu nisam dala šansu, ma kakvi! Znam neke druge devojke kojima je takođe pisao, pa sam odmah shvatila: "Dečko, zbogom, obrisan si!"

Pored toga otkrila je i da se dopisuje sa Nejmarom i Luisom Hamiltonom.

Објава коју дели VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) дана 21. Мар 2018. у 6:54 PDT

Објава коју дели VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) дана 21. Нов 2017. у 7:34 PST

Објава коју дели VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) дана 29. Окт 2017. у 9:02 PDT

Објава коју дели VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) дана 19. Феб 2018. у 7:16 PST

Tagovi: