Autor: Informer.rs

01.01.2020.

20:24

Foto:

Sport

ŽEZUS UMIRIO ANĆELOTIJEV ZAHUKTALI EVERTON! Brazilac sa dva gola doneo pobedu Sitiju, "poker" Vest Hema na debiju Mojesa!

Žezus je za samo sedam minuta početkom drugog poluvremena obezbedio aktuelnom šampionu Engleske solidnu prednost pogodivši mrežu rivala u 51. i 57. minutu.

Gol nade za izabranike Karla Anćelotija postigao je Ričarilson u 71. minutu, ali to je bilo sve što su uspeli da urade gosti iz Liverpula, koji su ovim porazom prekinuli niz od dve pobede od dolaska poznatog italijanskog stručnjaka na klupu.

Debi iz snova za Vest Hem imao je Dejvid Mojes, čiji su "čekićari" slavili protiv Bornmuta sa ubedljivih 4:0. U stelce su se redom upisivali Nobl u 17. i 35. minutu sa penala, a precizni su bili i Haler u 25. i Anderson u 66. minutu. 

Kao neporaženi tim drugi meč za redom izašla je ekipa Noriča koja je odigrala 1:1 protiv Kristal Palasa. Kantvel je u četvrtom minutu doveo "kanarince" u vođstvo, ali je bod ekipi našeg Luke Milivojevića obezbedio Vikam tri minuta pre kraja meča na asistenciju Zahe.

Tagovi: