12.01.2020.

20:30

Foto:

Sport

MOŽDA OSTANU BEZ TITULE, ALI IMAJU SERHIJA AGUERA! Siti spakovao šest komada Aston Vili, moćni Argentinac ušao u istoriju! (VIDEO)

 

Golove za aktuelnog šampiona postigli su Rijad Marez u 18. i 24. minutu, Serhio Aguero u 28., 57. i 81. minutu, kao i Gabrijel Žesus u prvom minutu sudijske nadoknade prvog dela igre. Aguero je u drugim golom na meču srušio Tijerija Anrija na večnoj listi najbololjih strelaca rođenih van Ostrva-

ŽEZUS UMIRIO ANĆELOTIJEV ZAHUKTALI EVERTON! Brazilac sa dva gola doneo pobedu Sitiju, "poker" Vest Hema na debiju Mojesa!

Strelac jedinog gola za Aston Vilu bio je Anvar Al-Gazi, koji je u 92. minutu bio precizan prilikom izvođenja jedanaesterca.

Aguero je u 57. minutu srušio Tijerija Anrija na večnoj listi najbololjih strelaca rođenih van Ostrva, ali ga to nije zasitilo. 


"Građani" su brzim golom na startu utakmice uspostavili kontrolu nad igrom, te su već na poluvremenu imali prednost od 3:0.

Informer

Do isteka 90. minuta Aston Vila je bila bez prave prilike, dok su na drugoj strani svoje šanse propustili David Silva i Gabrijel Žesus, koji je posle gola imao još nekoliko šansi da uveća prednost svog tima.

U sudijskoj nadoknadi vremena, Ilkaj Gundogan je skrivio jedanaesterac, a siguran izvođač bio je Al-Gazi, koji je ublažio poraz svog tima.

Mančester siti je trenutno drugoplasirani tim, pošto ima 47 bodova, dok se Aston Vila nalazi na 18. poziciji na tabeli engleskog šampionata, s 21 bodom.

U sledećem, 23. kolu Premijer lige Mančester će gostovati Šefildu, dok će Aston Vila biti domaćin Votfordu.

Tagovi: