Autor: Informer.rs

15.01.2020.

20:30

Foto:

Sport

REAL DOVEO TADIĆEVOG SAIGRAČA! Talentovani vezista Ajaksa prelazi u Madrid!

Dugo se govorilo o mogućnosti da vezista kluba iz Amsterdama pređe u Real Madrid, praktično otkako se završila prethodna sezona. Ipak, deluje da su sada stvari vrlo izgledne.

Valentijn Drisen, urednik sportske redakcije "De Telegrafa", jedan je od najpoznatijih i najcenjenijih sportskih novinara u Holandiji, a u utorak je imao šta da kaže o Van de Bekovom transferu u Real.

- Ne ove zime, ali sledećeg leta Van de Bek ide u Real Madrid. Slobodno možete da napišete i objavite. Sve je ugovoreno, Mančester junajted više ne treba da se raspituje - rekao je Drisen u svojoj televizijskoj emisiji.

Time postaje sve jasnije da će transfer saga oko budućnosti Van de Beka dobiti svoj završetak i to praktično godinu dana otkako su i vezista i "kraljevski" klub prvi put bili dovedeni u vezu.

Još uvek nema konkretnijih informacija, u vidu dužine eventualnog ugovora ili vrednosti transfera, ali očigledno je da je Ajaks bio rešen da učini nešto slično kao i prošle zime sa Frenkijem de Jongom.

Tada su šest meseci ranije ugovorili njegov odlazak u Barselonu, ali su insistirali da ostane u klubu do kraja sezone. U međuvremenu je Van de Bek "eksplodirao" sjajnim partijama u Ligi šampiona, dok je i ove sezone jedan od ključnih igrača.

Ovakav sled događaja mogao bi da znači i da Real Madrid neće više biti tako aktivan oko eventualne kupovine Pola Pogbe iz Mančester junajteda...

Tagovi: