18.01.2020.

13:01

Foto:

Sport

(FOTO) POLICAJCI ŠOKIRANI ONIM ŠTO SU PRONAŠLI U STANU! Otkriveni novi detalji hapšenja MILOJEVOG SINOVCA!

Mlađi Milojević, prema pisanju španskih medija, bio je šef zloglasne međunarodne bande "Junajted tribjuns", a osim njega uhapšeno je još 15 članova ove kriminalne organizacije.

(VIDEO) KO JE SRBIN UHAPŠEN U ŠPANIJI? Tetovirana MMA zver od koje se tresu rivali, njegove veze sa fudbalom SU JAKE!

Policijske uniforme, novac...

U jednom magacinu pronađena je velika količina novca, kao i uniforme lokalne i nacionalne policije koje su korišćene prilikom izvršenja različitih krivičnih dela

Novac i uniforme

Španska policija uhapsila je Milojevića u jednom stanu, u kom je bio sa devojkom. U ovoj policijskoj akciji pretreseno je 18 objekata koje je njegova banda koristila na Majorki, u Taragoni, Valensiji i Barseloni.

- U jednom magacinu pronađena je velika količina novca, kao i uniforme lokalne i nacionalne policije koje su korišćene prilikom izvršenja različitih krivičnih dela - preneli su španski mediji.

Informer

Stefan je, kako se dalje navodi, uhapšen u jednom stanu na Majorki, gde je bio sa devojkom.

- Bio je vođa grupe kojoj je poslednjih godina vrtoglavo rasla moć i koja je kontrolisala prodaju droge u najvećim i najpoznatijim noćnim klubovima. Unutar ove grupe bila je strogo ustrojena disciplina, nalik na najveću bajkersku grupu na svetu "Anđele pakla". Hijerarhija se strogo poštovala, a svi pripadnici bande morali su da nose kožne prsluke sa amblemom "Junajted tribjunsa" - naveo je izvor iz španske policije za tamošnje medije.

Uhapšeni se terete da su postavljali pripadnike obezbeđenja u najveće noćne klubove i bordele, preko kojih su kontrolisali prodaju droge. Članovi bande su bili ekstremno nasilni u sukobima sa protivničkim klanovima u borbi za prevlast, a tesno su sarađivali i sa radikalnim navijačima fudbalskog kluba Majorka.

- Grupa je pre dve godine izabrala Majorku kao svoju bazu, odakle su krenuli da šire kriminalne poslove na Madrid, Barselonu, Đironu, Taragonu i Tenerife - navode španski portali.

Podsetimo, Stefanov otac je bivši fudbaler Goran Milojević, koji je najpre igrao u Crvenoj zvezdi, od 1982. do 1988, pa je prešao u Partizan, gde je ostao do 1990. Potom je nastavio karijeru u francuskom Brestu, pa je prešao u Španiju, gde je igrao za Meridu, Majorku, Seltu i Viljareal, sve do 1998. Goran je zatim postao trener i vodio je 13 različitih ekipa, a poslednji angažman mu je bio selektorska pozicija reprezentacije Filipina. Goranov rođeni brat je Vladan Milojević, doskorašnji trener Crvene zvezde, ali nijedan od njih nije hteo da priča o Stefanovom hapšenju.

Bonus video:

Tagovi: