Autor: Informer.rs

18.01.2020.

17:26

Foto:

Sport

(VIDEO) MALI JE ČUDO OD IGRAČA! Haland na debiju postigao het-trik i doneo preokret Borusiji u Augzburgu, Srbi kreirali pobedu Ajntrahtu!

Utakmica u Bavarskoj je za igrače Borusije bila takva da bi se mogla podeliti na pre i posle ulaska u igru fudbalera koji je krajem godine prešao u Dortmund iz Red Bul Salcburga.

Halandu je bilo potvrebno svega 20 minuta da čak tri puta zatrese mrežu Augzburga postigaši golove u 59. (samo tri minuta nakon ulaska u igru), 70. i 79. minutu.

U ovom periodu se u stelce upisao i Džejdon Sančo postigavši u tom trenutku izjednačujući gol za Borusiju 3:3 u 61. minutu.

Pre ulaska u igru talentovanog vunderkinda Borusija je bila u zaostatku od jednog gola gubivši meč sa 3:2. Niederlehner je u 34. minutu doneo prednost domaćem timu, a Ričer je u 46. duplirao prednost domaćih.

Zatim je Brandt u 49. minutu smanjio prednost Augzburga, da bi Niederlehner samo šest minuta kasnije vratio prednost domaćinu.

U preostalim mečevima vredi istaći i pobedu Ajntrahta iz Frankfurta na gostovanju Hofenhajma 2:1, veliki doprinos trijumfu prošlogodišnjeg polufinaliste Lige Evrope dali su Filip Kostić i Mijat Gaćinović, koji su zabeležili asistencije.

Tagovi: