Autor: Informer.rs

20.01.2020.

11:15

Foto:

Sport

UŽASNO! ZGROŽENI SMO LAŽIMA! Evo šta izvor blizak porodici Darka Kovačevića kaže o umešanosti bivšeg igrača Reala u atentat!

Španac, koji je igrao sa Srbinom u Olimpijakosu, kaže da mu je Kovačević prijatelj, te da je ludost što se dovodi u bilo kakvu vezu na napadom koji se dogodio u Atini 7. januara. 

S druge strane, kako prenosi Novosti izvor blizak porodici Kovačević otkrio da priče oko hapšenja Španca nemaju nikakvu vezu sa istinom i da su Kovačevići užasnuti zbog laži, izmišljotina i raznoraznih nagađanja.

Kako navodi pomenuti izvor, grčka policija se još uvek nije oglasila, a sve insinuacije i uplitanja Raula Brava u ovaj slučaj, potpuno su besmisleni i neistiniti. Prema rečima Darkovog poznanika, Španac je iskreni prijatelj bivšeg srpskog asa i nema nikakve veze sa nedavnim događajem.

Brojni grčki, ali i mediji u Srbiji manipulišu uzrocima napada, na osnovu kafanskih priča i nagađanja, koja nemaju veze sa istinom, a sve to samo ometa istragu koja je u toku. Porodica Kovačević i dalje se striktno pridržava odluke da se javno ne oglašava niti će bilo ko od članova familije davati bilo kakve izjava dok se istraga ne završi - navode Novosti.

Informer

Darko Kovačević je napadnut na Božić u blizini svog doma u Atini. Na njega je tada pucano iz pištolja, srećom, metak nije pogodio Srbina, a ubrzo nakon toga, pronađen je zapaljen auto i u njemu pištolj, za koji se veruje da je napadač koristio. Desetak dana nakon događaja, odjeknula je vest da je zbog neračišćenih računa, Raul Bravo organizovao napad na nekadašnjeg saigrača iz Olimpijakosa.

Bonus video

Tagovi: