Autor: Informer.rs

25.01.2020.

17:33

Foto:

Sport

(VIDEO) AJNTRAHT SE DIGAO IZ MRTVIH! Kostić strelac u pobedi nad Lajpcigom, prvenac Subotića za trijumf Union Berlina protiv Augzburga!

Kostić je u četvrtom minutu nadoknade potvrdio veliku pobedu Ajntrahta iz Frankfurta protiv Red Bul Lajpciga i tako nagovestio da je višemesečna kriza prošlosezonskog polufinaliste Lige Evrope završena priča.

Prethodno je Almami Ture u 48. minutu doveo Ajntraht u vođstvo koje se golom Kostića iz kontre pretvorilo u drugi uzastopni trijumf, koji je tim iz Frankfurta vinuo ka sredini tabele.

Lepo subotnje popodne imao je i Subotić, koji je postigao svoj prvenac za Union Berlin u trijumfu protiv Augzburga sa 2:0. Bivši reprezentativac Srbije je doneo prednost timu iz nemačke prestonice u 47. minutu iz prekida, a pobedu je potvrdio mladi napadač Markus Invartsen samo 14 minuta kasnije.

Pobedu je ostvarila i berlinska Herta na gostovanju Volfsburgu slaveći u gostima sa 2:1, a Marko Grujić je odigrao čitav meč.

Borusija iz Menhengladbaha je lagano slavila nad Majncom 3:1 stigavši na samo dva boda zaostatka nad prvoplasiranim Lajpcigom, a trijumf je zabeležio i fenjeraš Padeborn koji je u gostima nadigrao Frajburg i slavio sa 2:0.

Tagovi: