Autor: Informer.rs

26.01.2020.

13:19

Foto:

Sport

KAKO JE VOŠA PUSTILA NAPADAČA U PARTIZAN! Lalatović otkrio sve detalje, ali i šta je rekao Matiću!

- Već na samom okupljanju pred početak priprema za ovaj deo sezone, Bojan Matić je rekao da se pshički više ne oseća kao član Vojvodine i da želi da promeni sredinu. Iz uprave mu je tada rečeno da, ako u klub stigne ponuda koja finansijski zadovolji i njega i Vojvodinu, o njegovom transferu može da se pregovara - rekao je Lalatović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nakon toga, Partizan je poslao ponudu za Matića, koja je u prvi mah bila odbijena, ali nakon što je Partizan korigovao svoju ponudu i pritom u čitav posao uključio i raskid ugovora sa Nemanjom Nikolićem, pri čemu je u Vojvodinu u međuvremenu stigao i Momčilo Mrkaić, klub je odlučio da se saglasi sa prelaskom Matića u Partizan.

MNOGE JE ZABOLELA GLAVA! Ozbiljna cifra: Evo koliko Fulam traži novca za Mitrovića!

Lalatović dodaje da je presudila želja igrača.

- Moram da napomenem da je on imao izričitu želju da pređe tamo i rekao da mu je od strane tog kluba ponuđen mnogo jači ugovor od onog koji je Vojvodina u mogućnosti da ponudi, te da time ima priliku da reši svoju egzistenciju. Ja sam mu rekao da je Vojvodina jednako veliki klub kao Partizan i Crvena zvezda i da će, ako i u drugom delu sezone bude na istom nivou kao jesenas, na leto sigurno ostvariti neki dobar inostrani transfer. Međutim, on je ostao pri svom zahtevu i ja sam morao da se složim sa tim - zaključio je Lalatović.

Matić je u novom klubu zadužio dres sa brojem 91, a u Humskoj od njega očekuju mnogo.

Bonus video:

Tagovi: