Autor: Informer.rs

15.02.2020.

13:15

Foto:

Sport

RADONJIĆ U UTORAK IDE NA OPERACIJU! Evo da li će biti spreman za meč godine sa Norveškom!

Srpski fudbaler konstantno igra sa bolovima i to ga remeti da na terenu bude još bolji. Portugalac je najavio da će Radonjić na  operaciju.

Takođe, strahuju i navijači Srbije, jer reprezentaciju čeka meč godine, sa Norveškom u Oslu 26. marta, u baražu Lige nacija. Međutim, direktor reprezentacije Vladimir Matijašević otkrio da Radonjićev problem nije toliko zabrinjavajući i da će ići na zahvat već za koji dan, da bi ga trajno rešio.

- Nemanji je operacija zakazana za utorak, 18. februar. Posle toga je plan da se oporavlja dve nedelje pod nadzorom Andreje Milutinovića i već dve nedelje kasnije bi Radonjić trebalo da bude na terenu, da se stavi na raspolaganje treneru Marsela. Samim tim, biće potpuno spreman za naš duel sa Norveškom u Oslu - rekao je za Mocartsport Matijašević.

Radonjić inače ima problem sa preponskom kosti. Fudbaleri često imaju bolove u toj regiji, ali ih to uglavnom ne sprečava da igraju, a kada se i odluče na zahvat kojim se taj problem rešava, odsustvo s terena ne traje dugo.

Do sada je u sezoni odigrao 24 utakmica i postigao šest golova. U minulim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, u dresu reprezentacije Srbije, brzonogi krilni napadač je postigao dva pogotka.

Bonus video

Tagovi: