Autor: Informer.rs

20.02.2020.

10:12

Foto:

Sport

OPA, PRIJOVIĆ TRENIRA SA CRNO-BELIMA! Srpski napadač ponovo u Beogradu!

Vreme do pronalaska novog kluba provodi u Beogradu. Ne u Partizanu, iako su ga "grobari" po društvenim mrežama dozivali, niti u Crvenoj zvezdi, bez obzira na brojne spekulacije da bi karijeru mogao da nastavi na Marakani, već u - Čukaričkom.

(FOTO) ŠTA ĆE REĆI "DELIJE"? Bivši golgeter Crvene zvezde pojačao hrvatskog prvoligaša!

(VIDEO) PENAL(I) ZA ČUKARIČKI? Da li su "brđani" oštećeni protiv Zvezde?

Napadač već tri dana trenira na Banovom brdu i sa učenicima Aleksandra Veselinovića održava formu u iščekivanju novog angažmana. Nije poznato gde će nastaviti karijeru, interesovanja svakako ne manjka, samo je pitanje u kom statusu bi pronašao novu sredinu.

Ukoliko bi raskinuo ugovor sa Al Itihadom, što baš i nije realna opcija, s obzirom na multimilionska primanja, mogao bi da pređe bilo gde kao slobodan igrač, međutim, ovako su mu otvorene opcije samo u zemljama u kojima prelazni rok i dalje traje, kao što su Kina, Sjedinjene Američke Države, Rusija, Poljska i Ukrajina.

Dok se ne razreši ova drama, Prijović vežba sa belo-crnima. Baš kao i Marko Simić, reprezentativac Crne Gore, bez kluba otkako mu je ove zime istekao ugovor sa Pahtakorom iz Uzbekistana.

- Prijović ima fenomenalnu završnicu. Teško ga je čuvati, baš je dobar. Obojica igrača su se odlično uklopila, kao da su sa nama duže vreme -  rekao je Stefan Šapić, štoper Čukaričkog za Sportski Žurnal.

Bonus video

Tagovi: