Autor: Informer.rs

21.02.2020.

23:10

Foto:

Sport

VEST ODJEKNULA KAO BOMBA! ADEM LJAJIĆ IMA KORONAVIRUS! Ekspresno reagovao Bešiktaš!

O tome je izvestio turski "Sabah":

- Italijani su objavili! Adem Ljajić možda ima koronavirus! Pre derbija između Bešiktaša i Trabzona, Ljajić je doživeo šok. Zvezda Srbije, koja ima upalu grla i visoku temperaturu, nije uključena u sastav tima za tešku utakmicu. Italijanski mediji su javili da postoji opasnost da se Adem Ljajić zarazio koronavirusom. Sa druge strane, crno-beli su demantovali ove navode na zvaničnom sajtu, saopštivši da je u pitanju upala krajnika.

Loše vesti su stigle u Bešiktaš pred derbi u 23. kolu turske Superlige. Saopšteno je da iskusni igrač crno-belih, Ljajić, ne može da igra protiv narednog rivala. Član reprezentacije Srbije ima upalu grla i visoku temperaturu. Ali, vest iz italijanske štampe odjeknula je kao bomba. U njoj se tvrdi da je Bešiktaš stavio Ljajića u karantin zbog sumnje da je pred meč sa Trabzonsporom zaražen koronovirusom. Bešiktaš je saopštio da takve tvrdnje nemaju osnova.


U saopštenju na zvaničnom sajtu kluba navodi se da Adem Ljajić nije zaražen koronavirusom, već da ima infekciju krajnika. Tamo se ističe sledeće:

- Našem fudbaleru Ademu Ljajiću je dijagnostifikovan kritipčni tonzilitis (infekcija krajnka sa visokom temperaturom), što je utvrđeno isptivanjima obavljenim u Fulja bolinici, a potom je obavljen i tretman našeg igrača. On je u ovom trenutku stabilno. Mi najljubaznije molimo ljude da na društvenim mrežama ne obražaju pažnju na tvrdnje da Adem Ljajić ima koronavirus - zaključuje Sabah.

Bonus video

Tagovi: