Autor: Informer.rs

29.02.2020.

20:25

Foto:

Sport

(VIDEO) ZAUSTAVITE SVE! IMAMO SENZACIJU GODINE! "Fenjeraš" razbio Liverpul i uništio mu san o sezoni bez poraza u Engleskoj!

 

Bilo je samo pitanje dana kada će mašinerija Jirgena Klopa posustati. Nakon loše igre proteklih mesec dana i "mlitavih" pobeda protiv Noriča i Vest Hema, te poraza od Atletiko Madrida u Ligi šampiona, mogao se očekivati prvi poraz u Premijer ligi, ali... teško baš od Votforda!

SPREMITE DŽAK PUN PARA! Liverpul prodaje Grujića, a od CENE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!

"Stršljenovi" su, bez pogovora, zaslužili pobedu. Bili su bolji rival tokom 90. minuta, a verovali ili ne, moglo je da bude i ubedljivije. Nije bilo golova posle prvih 45 minuta, ali su domaći promašili nekoliko dobrih prilika.

Informer

Tekst potpisa

Činilo se da će biti kažnjeni zbog toga u nastavku nakon što Jirgen Klop očita lekciju svojim momcima zbog slabe partije, ali tada na scenu stupa Ismaila Sar.

Vezista Votforda pogađa mrežu Alisona prvo u 54. minutu, a onda i 60. kada ceo stadion baca u trans. Ni tada nisu verovali "stršjenovi" šta se dešava i svakog trenutka se očekivao odgovor Liverpula. Međutim, potvrda trijumfa i šokantan poraz "Redsa" potvrdio je Troj Dini u 72. minutu.

Informer

Do kraja je Adam Lalana uspeo da zatrese stativu, a Sar da propusti priliku za het-trik i četvrti gol svog tima. Ovo je ujedno poraz Liverpula u Engleskoj posle čak 44 utakmica, a poslednji koji im je uzeo "skalp" bio je aktuelni šampiona Mančester siti.

Ovim trijumfom Votford je uspeo da pobegne sa predposlednje pozicije i dođe na 17. mesto i tako pobegne iz opasne zone. Liverpul, naravno, ne mora da brine za titulu, ali će morati da se zabrine zbog očajne igre pred revanš meč sa Atletikom gde će juriti gol minusa.

Tagovi: