Autor: Informer.rs

01.03.2020.

22:51

Foto:

Sport

REALU "EL KLASIKO" I PRVO MESTO! Vinsijus srušio Barselonu pa jednim potezom Mesiju dodatno zagorčao poraz!

Trener Reala Zinedin Zidan rekao je pred ovaj meč da bi pobeda mogla da predstavlja prelomni trenutak sezone! I zaista, dobio je Francuz ono što je tražio! Real je stigao do pobede koja mu je donela prvo mesto i bod više u odnosu na Barselonu.

Informer

Bila je ovo utakmica u kojoj su dominirali golmani! Tibo Kurtoa je skinuo nekoliko zicera, zaustavio je igrače rivala. Branio je pokušaje Mesija, ni Grizman nije uspeo da ga savlada. Sa druge strane istakao se i Ter Štege! Čuvar mreže Barse bio je na visini zadatka.

Informer

Da se ne priča o golmanima i lošim potezima napadača pobrinuo se Vinisijus! Brazilac je u 71. minutu doneo prednost svom timu!

Mladi as je imao mnogo prostora po levoj strani, Pike nije zatvori prilaz ka golu, povlačio se ka svom golmanu, a prilikom šuta zakačio je loptu i prevario Ter Štegena. Gol je proslavio kao Kristijano Ronaldo (gledao uživo ovaj meč). Bio je to dodatni košmar za Mesija i drugove.

Informer

Pobedu je potvrdio rezervista Marijano! On je u igru ušao u prvom minutu nadokande, a samo 60 sekundi kasnije pogodio je mrežu rivala.

Pobeda u "El Klasiku" je više od fudbala! Luka Jović na ovom susretu nije bio u planovima Zinedina Zidana, pa Srbina nije bilo ni na klupi.

Bonus video:

Tagovi: