Autor: Informer.rs

15.03.2020.

21:55

Foto:

Sport

REAL SPREMAN DA POMERI SVE GRANICE! Madriđani kupuju u Liverpulu za 155.000.000 evra?

Kako prenose španski mediji, Senegalac je i ranije bio želja trenera Zinedina Zidana, pre godinu i po dana bio je blizu "kraljevskog kluba", ali tada se Francuz povukao sa klupe i pregovori su stali.

(FOTO) URNEBESNA REAKCIJA ARSENALA! Neprocenjiva reakcija londonskog kluba nakon poraza Liverpula NASMEJALA SVE!

Sada je kontakt ponovo uspostavljen, a pretpostavka je da bi "crveni" za pomenuti novac pustili sjajnog napadača.

- Rekordna suma koju je Real platio za nekog igrača je sto miliona evra, koliko je dao Čelsiju za Edena Azara. Sada su spremni da daju 155 miliona, jer znaju da drugačije ne mogu da dobiju Manea. Poznato je da se Jirgen Klop ne odriče olako najboljih igrača, a Senegalac ima još tri godine ugovora sa Liverpulom - pišu Španci.

Informer

Prva Realova želja bio je Kilijan Mbape iz PSŽ, ali do Francuza će teško doći. Bili su Madriđani zainteresovani i za zvezdu Borusije iz Dortmunda Erlinga Halanda, ali svesni su da je on premlad.
Ovo ujedno pogoršava šanse Luki Joviću da se izbori za mesto u startnoj postavi. Srpskom napadaču u Realu ne ide baš najbolje, iako je Zidan uveravao javnost da je on druga opcija, odmah iza Benzeme. Međutim, ako Mane dođe na "Santjago Bernabeu", nije isključeno da naš as bude stavljen na transfer-listu.

BROJKA 18 GOLOVA I 12 ASISTENCIJA UPISAO JE SADIO MANE ZA LIVERPUL NA 38 MEČEVA OVE SEZONE