Autor: Informer.rs

19.03.2020.

14:03

Foto:

Sport

MENE MOJA DECA NE LAŽU! Otac Luke Jovića tvrdi da njegov sin ide samo do prodavnice!

- Nije istina da je Luka došao zbog Sofijinog rođendana u Beograd. Ne znam da li se zbog nje i vodi negativna kampanja oko mog sina. Šta god ljudi mislili o njoj, ja mogu da garantujem za svoje dete da poštuje propise i da ne izlazi napolje, osim do marketa da kupi namirnice - rekao je Jović senior za "Blic".

Nastavio je u istom ritmu.

- Ja njega proveravam i preko moje ćerke, a njegove sestre, koja je s njim. Stalno smo u kontaktu i mene moja deca ne lažu. Da sam ih tako vaspitavao da me lažu nikada ne bi stigli do ovoga gde su sada. Luka je dobar i vaspitan momak i zaista nije korektno od medija što se stvara takva slika o njemu. Ponašaju se kao da je čoveka ubio. On je došao u Srbiju uz dozvolu kluba i nije uradio ništa loše. Mislite da ove vesti ne stižu i u Španiju? Ovo će loše uticati i na njegovu karijeru, jer kako da dokaže nekome u Realu da ništa od ovoga nije istina i da se pridržava pravila.

On je rekao da podržava ono što radi država.

- Podržavam vlast u apsolutno svim preduzetim merama i treba kazniti svakog ko ih krši, pa bio on Luka Jović ili neko drugi. Ali ponavljam, moj sin poštuje sve odluke jer ovo nije situacija u kojoj bi trebalo da se šalimo. Ako ga je neko i video, to je bilo zato što je izašao do marketa da kupi nešto što im je potrebno - zaključio je Milan Jović.

Bonus video: