Autor: Informer.rs

21.03.2020.

13:11

Foto:

Sport

I POSLE SVEGA TVRDI DA NIJE ZNAO! Jović se ponovo pravdao, pa otkrio da li će pomoći Srbiji!

Jović pokušava da se izvadi i opravda svoje postupke.

Kao što sam već rekao prekršio sam izolaciju zato što nisam bio upućen u pravila iste. Znam da je teško za poverovati, ali tako je. U zemlji iz koje ja dolazim, pa čak i u Italiji koliko možemo da vidimo na internetu, sve osobe koje su u karantinu mogu da izađu da bace smeće jednom dnevno, da odu do apoteke ili prodavnice. Shodno tome ja sam pomislio da ista pravila važe i ovde - nevešto se pravdao u razgovoru za "Objektiv".

Informer

Nastavio je u istom ritmu.

Moja greška je što se nisam bolje raspitao, ali smatram da je bitno da se tačno naglase uslovi, pogotovo za ljude koji dolaze iz inostranstva. Moja namera nije bila da okrivim organe vlasti za moje neznanje, ja sam bio upoznat sa tim da idem u samoizolaciju, za šta postoji i papir koji će to dokazati.

On navodi da nije znao da ne sme do apoteke ili prodavnice.

- Kao što sam naveo malopre, nije problem bio u obaveštenosti o izolaciji. Ja sam dobio papir gde je pisalo da ću biti u izolaciji naredne dve nedelje i da ćemo biti u kontaktu putem telefonskih linija. Ali na tom papiru nije pisalo da ne smem do apoteke ili prodavnice. Ja sam svakako planirao da budem u izolaciji zbog naredbe kluba. Moje neznanje i neupućenost se odnosi na to kako se treba ponašati u samoizolaciji, odnosno, da li smem da izlazim napolje u određenim uslovima.

Jović je istakao da je spreman da snosi posledice za svoja dela.

Napadač Rela je dodao i da će pomoći.

Naravno da ću pomoći, ja sam i pre pomagao i neću ni sada prestati. To što ja ne iznosim u javnost kada, kome i kako pomažem, ne znači da to i ne radim. Smatram da najhumaniji ljudi ne pomažu drugima samo pod reflektorima i kada drugi gledaju - zaključio je Jović.

Bonus video: