Autor: Informer.rs

23.03.2020.

19:26

Foto:

Sport

RONALDINJO PRONAŠAO NOVO ZANIMANJE! Ne možete ni zamisliti čime se legendarni Brazilac bavi u zatvoru!

 

Jedan od najvećih fudbalskih čarobnjaka ikada učiće da obrađuje drvo u narednim nedeljama, što će mu biti (obavezna) radna terapija u zatvoru, koji bi mogao da potraje i do šest meseci zbog korišćenja lažnih pasoša prilikom ulaska u Paragvaj.

MESIJU JE ŽAO RONALDINJA, ALI...! Fudbaler Barselone ne plaća kauciju!

ESPN se bavio zatvorskim danima Ronaldinja nakon što su paragvajske vlasti odbile zahtev da bude pušten uz kauciju, a britanski San prenosi njihovo pisanje da je nekadašnji as Barselone opušten i da uživa sa cimerima u zatvoru, posebno u fudbalu.

Informer

Jedino što Ronaldinju nedostaje je njegova druga ljubav - muzika, pošto je od odlaska u fudbasku penziju 40-godišnji fudbaler dosta vremena provodio udarajući bubnjeve (bongose). Izvor blizak fudbaleru rekao je da stražari nisu dozvolili da mu se dopremi nijedan instrument u ćeliju.

- Igra fudbal svakoga dana i pokazuje ostalim zatvorenicima razne trikove. Od prvog dana je vodio računa da se združi sa svojim novim cimerima i uspeo je u tome, verovatno i zato što je bio idol mnogima od njih. Zato su mu tražili da im se potpiše na majice, šortseve, trenerke... Jedino što mu nedostaje u ovom trenutku je mama sa kojom se čuje svake večeri - ispričao je izvor za ESPN.