Autor: Informer.rs

31.03.2020.

09:41

Foto:

Sport

NAPRAVIO GLUPOST! Nejmar uživao u društvu, pa se pravdao Brazilcima!

Nejmar je u ponedeljak, 16. marta, privatnim avionom i u tajnosti napustio Pariz i otišao u rodnu državu, gde se virus značajno manje širi nego u Francuskoj.

Iako bi trebalo da bude potpuno sam u izolaciji dok ne prođe bar 14 dana, on se u dvorištu i na terenima luksuzne vile u Angra dos Reisu, gradu udaljenom oko 150 kilometara od Rija de Žaneira, provodi sa prijateljima i sinom.


Zvezda Pariz Sen Žermena nije htela da ćuti, već je odgovorila medijima koji su ga kritikovali zbog kršenja pravila preko portparola.


- Ljudi koji su na fotografiji sa Nejmarom doputovali su sa njim iz prestonice Francuske. Zato im je ponudio da provedu 14 dana u njegovoj kući pre nego što se sretnu sa porodicom. Izuzetak je Nejmarov sin, koji je došao u kuću da tu i ostane. Kuća u kojoj su u karantinu potpuno je izolovana i pruža fudbaleru mir i spokoj kako bi mogao da nastavi da trenira i brine o svojim najmilijima. Zabranjene su posete i sastanci. Nejmar se ne viđa sa bakom, mamom i sestrom - naveli su iz fudbalerovog tima.

Bonus video: