12.04.2020.

21:17

Foto:

Sport

NISAM MOGAO DA UDAHNEM, TADA SAM OSETIO STRAH! Predsednik Fudbalskog saveza Srbije progovorio o borbi sa KORONOM!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza ovog ponedeljka se vraća na posao, a kako kaže sada se odlično oseća.

ON VODI RAČUNA O NAŠIM REPREZENTATIVCIMA! Čovek koji se brine o spremi fudbalera otkriva kako se igrači ponašaju tokom izolacije!

- Sada sam super. Posle bolnice i nekoliko dana pre i 15 dana kući posle. Nemam nikakve tegobe. U prvom momentu nisam osećao strah. Kada sam došao u bolnicu, urađen mi je rendgen pluća i lekari su videli upalu, mada ja to nisam osećao, ali dva dana kasnije nisam mogao da udahnem. Koristio sam kiseonik. Tada sam osetio strah - rekao je Kokeza gostujući u Specijalnoj emisiji "Vreme korone" koje se upravo emituje na Televiziji Pink.

Informer

Kokeza sumnja da se zarazio u Milanu, gradu koji je žarište koronavirusa u Evropi. Nakon 13 dana po povratku u Srbiju osetio je simptome.

- To su bili glavobolja i temperatura, niska oko 37, 2 ili 37,3. kako je temperatura trajala sedam dana, otišao sam da se testiram. Sutradan su me pozvali i rekli mi da sam pozitivan. Ležao sam na Infektivnoj bolnici sedam, osam dana, pa u Mišoviću isto sedam, osam dana - kaže Kokeza.

Kokeza je naglasio da pacijenti dobijaju izuzetan tretman i pohvalio medicinsko osoblje.

- Moram da se zahvalim doktorima i sestrama koji rade u Infektivnoj klinici, takva ljubaznost, briga o pacijentima, to ne može da se opše. Način na koji se bore...svaka im čast - kaže Kokeza.