Autor: Informer.rs

20.04.2020.

22:10

Foto:

Sport

UVEK ISKREN I BEZ DLAKE NA JEZIKU! Lalatović ima JASNU poruku za sve nas!

- Rekao sam ranije da ćemo s treninzima u našem FC 'Vujadin Boškov' verovatno krenuti između 1. i 4. maja, ali to je bila samo moja pretpostavka, pošto sam računao i nadao se da će se situacija u vezi sa korona virusom do tada smiriti i da će zajednički treninzi biti potpuno bezbedni- rekao je Lalatović, prenosi klub.

(FOTO) ATOMSKI TRANSFER! Dete Barselone NAREDILO upravi: Dovedite Luku Jovića!

- Ja se i dalje nadam da ćemo početkom narednog meseca moći da počnemo pripreme za nastavak sezone i to u našem trening centru, gde bismo ipak bili izolovani od kontakta sa drugim ljudima, ali naravno, to će zavisiti od razvoja situacije u državi i stanja u vezi sa pandemijom- dodao je on.

Informer

U srpskoj sportskoj javnosti i dalje traje debata u vezi sa tim šta treba uraditi sa sezonom koja je prekinuta.

- Rekao sam još ranije da mislim da bi bilo optimalno da se ove sezone odigra samo 30 kola, plus Kup, te i dalje smatram da je to najbolje rešenje. Naravno, ovo je moj lični stav kao trenera i čoveka iz fudbala, jer evo, prošlo je već skoro 40 dana otkako su igrači na pauzi, a toliko dugo bez zajedničkih treninga ne budu ni između dve polusezone- rekao je Lalatović.

- Takodje, moram da pohvalim i našu državu na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na velikom naporu i borbi da što više naših gradjana sačuva od smrti. U takvoj situaciji, kada je mnogo ljudi na respiratorima po bolnicama, sajmovima i drugim objektima, mi što sedimo kod kuće stvarno nemamo pravo da se žalimo na bilo šta- istakao je Lalatović.