Autor: Informer.rs

24.04.2020.

14:29

Foto:

Sport

RIGOROZNE MERE! Jovanović u karantinu proveo 28 dana, čeka ga još 14!

- Odmah na aerodromu su mi uručili rešenje o odlasku u samoizolaciju, 28 dana sam proveo u karantinu, jako sam srećan što sam taj period prošao i sada mogu normalno da funkcionišem. Igrao sam Soni i malo trenirao, društvene igre - katao je Vukašin. 

Zbog krize mnogi klubovi će igračima smanjiti plate.

- U Francuskoj imaju pravo da nam smanje platu za 30 odsto ako se sezona prekine iz nekog razloga, ne znam da li će to uraditi ili ne, ali i mi ne vidimo problem, ako se svima smanjuju, u redu je i mi to da doživimo. Dogovor je da se 1. maja vratimo, pa sledi karantin od 14 dana, onda će se praviti grupe od po 2-3-4 igrača, radiće se testovi. Ako se bude uopšte bude igralo, biće to u junu, daće nam tri nedelje da se koliko-toliko fizički spremimo.

Jedan momenat posebno brine Jovanovića.

- Ne znam, teško ćemo moći svi da igramo u večernjim terminima. Azurna obala, vruće je tokom leta, zna da bude 35 ili 38 stepeni, ne znam kako će to organizovati. Nadam se da će biti u najboljim uslovima, šteta što će biti bez publike, sablasna atmosfera i tužno je bez navijača. Nadam se da nećemo igrati u tri popodne u Nici ili Marseju - nasmejao se Jovanović.

Bonus video