Autor: Informer.rs

27.04.2020.

13:49

Foto:

Sport

BIO SAM ZAPANJEN! Ronaldinjo otkrio kako je provodio DANE U ZATVORU!

Više od mesec dana proveo je iza rešetaka zbog posedovanja lažnih dokumenata kojima je pokušao da pređe iz Brazila u Paragvaj. Sa njim je uhapšen i brat Roberto, a sada je po prvi put progovorio o stravičnom iskustvu.

- Bili smo zapanjeni kada smo videli da dokumenta nisu ispravna. Želeli smo da sarađujemo sa sudovima kako bismo razjasnili celu situaciju - rekao je Ronaldinjo za paragvajski "ABC".

Morao je da se pomiri sa činjenicoim da će završiti u zatvoru.

- Teško mi je palo kada sam shvatio da ću ići u zatvor. Nikada sebe nisam video u ovakvoj situaciji. Tokom celog života sam se trudio da predanim radom dostignem najviši nivo i ljudima donosim sreću igrajući fudbal.

Informer

 

Ispričao je kako je provodio dane u zatvoru.

- Igranje fudbala, potpisivanje autograma i fotografisanje su veliki deo mog života. Nisam imao razlog da prestanem da radim to jer sam u zatvoru, pogotovo sa ljudima koji su proživljavali teške dane, kao i ja.

Zna šta će prvo udaditi  kada mu se bude završio pritvor u hotelu.

- Prvo što ću učiniti je da ću mojoj mami da dam veliki poljubac. Proživela je težak period od početka krize koronavirusa, pa ću nastaviti život dalje sa verom i snagom - istakao je Ronaldinjo.

Bonus video