29.04.2020.

08:10

Foto:

Sport

SRPSKI TRENER UVELIKO RAZMIŠLJA O NOVIM IZAZOVIMA! Mihajlović: Uskoro se vraćam u Bolonju, jedva čekam treninge

On spada u grupu visokorizičnih osoba, budući da mu je prošlog leta otkrivena akutna leukemija, s kojom se borio nekoliko meseci i na kraju morao da ide na transplantaciju koštane srži.

Otkako je u Italiji ograničeno kretanje, Mihajlović vreme provodi u porodičnoj kući u Rimu. On se preksinoć uključio uživo u jednu TV emisiju gde je gost bio Čezare Kremonini, poznati italijanski pevač i tekstopisac. Kremonini je otkrio da je navijač Bolonje, što je posebno obradovalo Mihajlovića.

Jedan je Miha

Siniša je poseban, za klasu ispred svih jer je tešku situaciju proživeo bez straha
Kristof Vinterling

- Želim da vam pošaljem veliki zagrljaj. Oduvek ste bili jedan od mojih omiljenih pevača, a sad ste mi posebno dragi jer podržavate Bolonju. Iskoristio bih priliku i da pozdravim sve navijače Bolonje. Šaljem im puno pozdrava i poljubaca i želim da im poručim da ćemo se videti vrlo brzo - rekao je Mihajlović.

O srpskom treneru je u jučerašnjem izdanju španskog sportskog lista "As" govorio i direktor marketinga Bolonje Kristof Vinterling.

- Siniša je poseban, za klasu ispred svih. On je svoju tešku situaciju proživeo bez straha, ostao je pozitivan i sad ima ogromnu želju da se vrati na teren. Njemu rad daje snagu da nastavi borbu protiv leukemije. Čak je i lekarima rekao: "Blizina tima i odlazak na stadion daju mi snagu da ozdravim". Siniša osvaja optimizmom, baš kao i planovima koje pravi za naredne mesece i kojima oduševljava i naše sponzore - objasnio je Vinterling.