Autor: Informer.rs

01.05.2020.

22:10

Foto:

Sport

NA PROSLAVI PRVE TITULE SAM BIO PIJAN, DRUGE SE NI NE SEĆAM! Klop o pijanstvima i šampionskim peharima!

On je sa Milionerima dvaput uzastopno postajao šampion 2011. i 2012. godine, a 2013. je čak igrao i finale Lige šampiona.

NEMCI SE PREDOMISLILI! Bundesliga se (ipak) još uvek ne nastavlja!

Borusija je 2012. potvrdila svoj povratak u red fudbalskih velikana posle više godina bez trofeja sa osam bodova ispred Bajerna u ligi, ali i pobedom 5:2 u finalu Kupa.

- Način na koji smo slavili je bio originalan, kao da smo postali šampioni A-klase Severozapad. Bilo je to stvarno sjajna proslava sa svim tim prekidima i fleševima. Toga ne bi bilo danas - rekao je Klop putem zvaničnog naloga Borusije.

Informer

Nekadašnji trener ovog kluba je potom opisao i kako su izgledale te proslave. Barem ono čega se seća.

- Bio sam teško pijan 2011. godine, ali 2012. posle duple krune, proslave se ni ne sećam. Možete da vidite šta alkohol radi ljudima. Nemojte da pijete jer ćete izgubiti pamćenje u veoma važnim momentima u svom životu - kaže Klop.

Podsetio se i kako je izgledao čitav taj period tvrdeći da mu je mnogo značio za dalju trenersku karijeru, ali i da je titula iz 2011. i dalje jedan od najlepših momenata u njegovom životu.

- Ali kada odvedete dečake, U-19 praktično, do titule u Nemačkoj, ja sam ih bar tako doživljavao, to je zpaanjujuće. Promenilo nam je živote i još uvek sam u kontaktu sa skoro svima od tih igrača - objasnio je Nemac.