Autor: Informer.rs

02.05.2020.

09:23

Foto:

Sport

SRBIN IZLUĐUJE PORTUGALCE! Benfika ne može DA OTERA Živkovića!

Međutim, srpskom fudbaleru se ne ide iz ovog kluba. Bivši igrač Partizana  je pod ugovorom sa Benfikom do 30. juna sledeće godine, ali portugalski klub ne želi da ga zadrži već pokušava da ga proda.

NIJE ODIGRAO NIJEDAN MEČ, A LOVA SAMO KAPLJE! Živkoviću MILIONI od Benfike bez ODIGRANOG MINUTA!

LUKA NIJE FALKAO, ON JE AGUERO! Bivši Jovićev trener: Nezreo je, u Srbiji svi pišu o njemu!

 

Kako tvrde portugalski mediji Živković ne želi da se odrekne plate koju ima među “orlovima”. Nezvanično, srpski internacionalac u Benfiki zarađuje 40.000 evra nedeljno, a prema “kumulativnom” ugovoru, ta suma u poslednjoj godini treba da postane i znatno veća.

Mediji su pre nekoliko dana preneli da je Olimpijakos ozbiljno zainteresovan za Živkovića, ali je ponudio samo 1, 5 miliona evra platu. Živković je navodno to odbio, jer mu se ne napušta Lisabon i dobra plata u Benfiki.

Pre nekoliko meseci mediji u Portugalu su pisali da je Benfika spremna da plati tri i po miliona evra kako bi se oslobodio ugovora sa Srbinom. Ali, druga strana nije bila raspoložena za saradnju. Kako su Portugalci tvrdili Jovica Živković  odmah posle transfera dobio je na ruke 6 miliona evra za transfer svog sina, koga i zastupa preko agencije "Zile Football Management", osnovane na Kipru, čiji je jedini klijent upravo Andrija Žiković. Tada je stavljena i klauzula da pri odlasku iz kluba Jovica inkasira dodatnih 3 miliona evra za svog sina.

Bonus video