Autor: Informer.rs

16.05.2020.

07:46

Foto:

Sport

PRVO SI CAR, MAJSTOR, PA KU*TON, PLJUVAĆE TE POSLE MESEC DANA... Bez dlake na jeziku, Miha OTKRIO zašto je NAPUSTIO SRBIJU, šta je rekao Stankoviću...

Mi smo kao narod najgori za sebe. U Italiji sam cenjen mnogo više nego u svojoj zemlji. Kad me je Deki nazvao i rekao mi da postoji šansa da preuzme Zvezdu, rekao sam mu da je to dobro, Zvezda je Zvezda, ali da mora da zna u šta ide - kazao je Mihajlović, a potom dodao:

- Bio sam selektor reprezentacije što je u većini zemalja prva pozicija ispod predsednika države. Kod nas te vide jednom u 4 meseca, kažu kakav je ovo car, majstor, a kad gledaju svaki dan, posle mesec dana pričaju, "Pa on je ku*ton, nema pojma". Zato sam rekao Stankoviću da ne očekuje da ga neće posle mesec dana pljuvati, bez obzira na ime. Kod nas ko god pokuša da uvede nešto novo ima protiv sebe veliki broj ljudi, kao da im je drago da ti ne krene dobro. Nisam gledao Zvezdu, ali se čujem se redovno sa Dekijem, dajem mu neke savete. Vidim da se nervira mnogo na utakmici, on još gleda sve kao igrač, ali to je normalno, ja sam isto tako gledao, a posle stekneš mirnoću.

Otkrio je Mihajlović i zašto je otišao sa mesta selektora Srbije.

- Jedini sam ja imao hrabrosti da promenim nešto i videlo se po kvalifikacijama da napredujemo. Mogao sam da ostanem, imao sam ugovor još dve godine, ali sam otišao jer atmosfera nije bila dobra. Poslednju utakmicu smo pobedili Makedoniju 5:1 i svi smo zajedno plakali u svlačionici. Nisam mogao da ostanem jer sam gubio mnogo energije na gluposti koje nemaju veze sa fudbalom - prisetio se Mihajlović.

Bonus video