Autor: Informer.rs

22.05.2020.

23:15

Foto:

Sport

NIKADA IM TO NISAM ZABORAVIO! Mihajlović otkrio zašto je postao trener Bolonje!

Kada je iz kopački prelazio u trenerske cipele, Mihajlović je Bolonju vodio u sezoni 2008/2009, ali je posle jedne sezone otišao iz kluba.

(FOTO) SINIŠINA ĆERKA OTKRILA NEŠTO NEVEROVATNO! Viktorija OBELODANILA VELIKU tajnu porodice Mihajlović!

Deset godina kasnije, Mihajlović se januara 2019. vratio u taj klub u trenutku kada je bio već praktično prežaljen i na rubu ispadanja. Miha ga je preporodio i na 17 utakmica osvojio čak 30 bodova do kraja te sezone.

Informer

- Najveće zadovoljstvo koje sam imao u Bolonji do sada, jeste to što sam je održao u ligi. U onakvoj situaciji čak ni najveći optimisti nisu mislili da ćemo završiti sezonu kako smo je završili. Bolonja je bila prvi tim koji sam trenirao i nisam to zaboravio. Tim Serije A koji je veru stavio u momka koji tek što je prestao da igra - rekao je Mihajlović na seminaru mladih fudbalera.

On je uz lekciju o poverenju opisao kako je izgledao taj početak i zbog čega se vratio.

- To se nije desilo pre deset godina, sad ima i malo više, ali je nešto što se ne zaboravlja. To je razlog što sam se vratio. Ne volim da dugujem i volim da završim posao koji sam započeo. Vratio sam se i zbog navijača. Sledeće sezone kada sam održao Kataniju i došao da igram protiv Bolonje navijači su stajali na nogama. Uvek sam imao lepe uspomene iz ovog grada i njegovih ljudi. Kad su me pozvali prošle sezone, nisam se dvoumio, vratio sam se da se odužim Bolonji - objasnio je Mihajlović.