Autor: Informer.rs

26.05.2020.

17:35

Foto:

Sport

ZABRINUO NAVIJAČE: Teško da ćemo igrati u Evropi ove godine!

Sezona u Super ligi nastavlja se u petak, posle više od dva meseca pauze zbog pandemije korona virusa, a Čukarički će od 17 časova igrati u Novom Sadu protiv Vojvodine, u utakmici 27. kola.

LJUBITELJI FUDBALA MOGU DA ODAHNU! Milan sve demantovao, Ibra je dobro prošao!

- Pauza je bila velika, videćemo kakvog je traga ostavila na sve nas. Znamo protiv koga igramo, Vojvodina je ozbiljna ekipa, sa vrlo iskusnim ali i nekolicinom mladih igrača. Trenutno su treći na tabeli, mogu i do drugog mesta, imaju motiva. Sa Novosađanima uvek vodimo rovovske bitke, često rezultat bude 0:0 ili 1:1- rekao je Šapić.

Informer

- Gledaćemo samo sebe u preostale četiri runde, pa ćemo videti gde smo na kraju na tabeli. Kao i svi u klubu, nadao sam se takmičenju u plej-ofu, ali ispalo je drugačije. Sad ništa ne možemo da promenimo, moramo da se prilagodimo, da probamo da uzmemo što više bodova, da uradimo sve što je do nas. Ispustili smo mnogo bodova, posebno na strani. Pre pauze smo vratili samopouzdanje, vezali nekoliko dobrih igara. Nadam se da ćemo od meča sa Vojvodinom prekinuti loš niz rezultata na strani- zaključio je fudbaler Čukaričkog.