Autor: Informer.rs

28.05.2020.

13:21

Foto:

Sport

ENGLEZI POLUDELI ZA GRUJIĆEM! Posle gola navijači Liverpula ga žele na "Enfildu"!

Nekadašnji reprezentativac Engleske i vezista Bajerna Oven Hargrivs poručio je jasno i glasno – Grujića čeka blistava budućnosti.

- On je dobar igrač. Napravio je odličan potez što je izabrao Bundesligu i mogućnost da stiče iskustvo. Može da igra na više pozicija. Fizički izgleda baš dobro za profesionalnog fudbalera. Tehnički, takođe jako dobar, zbog čega verujem da ga čeka blistava budućnost - smatra Hargrivs.

Nadaju se navijači Liverpula da će Grujić dobiti šansu na Enfildu, mada se spekuliše poslednjih dana da će Srbin biti na prodaju. Svestan je i Hargrivs da će i pored svih kvaliteta Grujić imati paklenu konkurenciju na Enfildu, ako odluči da se definitivno vrati u Liverpul i bori za minutažu.

- Jako je teško ući u Liverpulov tim, jer dovoljno je samo pogledati spisak igrača. Blagosloveni su sa jako dubokim rosterom.

Informer

 

Grujiću ugovor o pozajmici sa Hertom ističe na leto, a Liverpul na ime obeštećenja traži oko 25.000.000 evra.  Gol Srbina nije promakao novinaru uglednog “Atletika” Džejmsu Pirsu.

- Dobro je videti Grujića kako postiže gol za Hertu. Veliki talenat -  napisao je Pirs.

Grujić je u aktuelnoj sezoni Bundeslige odigrao 23 utakmice, postigao je četiri gola, upisao jednu asistenciju.

Navijači na društvenoj mreži Tviter su bili oduševljeni i poručili menadžeru Jirgenu Klopu da vrati defanzivnog vezistu sa pozajmice i pruži mu priliku.

- Voleo bih da vidim Grujića kako dobija šansu da se dokaže kod nas naredne sezone - napisao je jedan navijač, dok je drugi bio još konkretniji:

- Grujić je bolji vezista od Lalane i Milnera - bio je njegov zaključak.

Bonus video