Autor: Informer.rs

28.05.2020.

22:55

Foto:

Sport

LALATOVIĆ POTPISAO! Sada je jasno koga će trenirati naredne sezone!

 

- Bez obzira na odredjene spekulacije, produženje saradnje sa Nenadom Lalatovićem nikada nije dolazilo u pitanje. Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo - rekao je predsednik kluba Vojislav Gajić.

LALATOVIĆ DIREKTNO I U SAM CENTAR: Ovo je POGUBNO za sve igrače!

U prethodnih godinu dana, kako je rekao, mnoge stvari su se pomerile unapred, "a u budućnosti ćemo svi zajedno morati da radimo još više".

- Prošle godine, prioritet nam je bio rezultat u prvenstvu, a naredne sezone ćemo, pored toga, za cilj imati i da afirmišemo mlade momke iz naše omladinske škole, kao i da pokušamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope - dodao je on, prenosi klub.

Informer

Ipak, sav fokus Vojvodine trenutno je orijentisan isključivo ka preostalim mečevima u tekućoj sezoni.

- Krećemo u napad na zvanje vicešampiona i plasman u finale Kupa, za šta mislim da je realno ostvarivo, uzimajući u obzir kvalitet rada na čelu sa Lalatovićem - rekao je Gajić.

Kako je istakao, Vojvodina će sledeće sezone ići "u pohod na trofeje".

- Klub funkcioniše jedinstveno i zbog toga sam veoma srećan. Direktor kluba nam nesebično pomaže, a dobru komunikaciju imamo i sa Gradom Novim Sadom, tako da se stvorila jedna dobra klima unutar kluba - kazao je on.

Informer

Predsednik Vojvodine je naveo da i dalje ima veliki entuzijazam i želju da klub učini još uspešnijim nego što je danas.

- Imam veliku motivaciju za nastavak svog rada, što je izuzetno bitno za svakoga, bez obzira na to kojom vrstom posla se bavi. Izmedju nas u klubu se stvorila odlična hemija, a nosilac svega toga je Lalatović i rezultat koji je ostvario - rekao je Gajić.

- Ugovor sa njim je produžen na još godinu dana, ali i te kako postoji naša obostrana otvorenost za još dužu saradnju. Vojvodina je veliki klub, a Lalatović je veliki trener i to ćemo demonstrirati i dalje - poručio je predsednik Vojvodine.