Autor: Informer.rs

05.06.2020.

14:16

Foto:

Sport

ARGENTINAC NA IZLAZNIM VRATIMA! Grci PODEBLJALI PONUDU, Zvezda je NA POTEZU!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je poručio da argentinski krilni fudbaler Mateo Garsija nije na prodaju, posle interesovanja Arisa i Ilije Ivića, sportskog direktora AEK-a.

Zvezda je odbila prve ponude solunskog i atinskog kluba, koji su nezvanično ponudili 1,2 miliona evra za kupovinu Garsije. Očekivano, s obzirom na to da je Zvezda  Argentinca platila dva miliona evra.

Informer

Ali, Arsi ne odustaje tako lako. ​Grčki mediji, posebno oni bliski predsedniku Arisa Teodorasu Karipidisu, jutros su objavili novu informaciju. Aris je podebljao ponudu za fudbalera, koji je pre dolaska na beogradsku Marakanu, blistao u solunskom klubu kao pozajmljeni igrač Las Palmasa. Dao je deset golova i bio ubedljivo najbolji igrač Arisa.

Na sve načine pokušava da ga dovede, a sada je gazda kluba Teodoros Karipidis navodno poslao u Beograd pojačanu ponudu. Tačnije, spreman je da plati 1,2 miliona evra za polovinu Garsijinog ugovora. Drugu polovinu bi zadržala Crvena zvezda i mogla da se nada profitu ukoliko Argentinac ponovo zablista u Solunu. I na taj način privuče pažnju drugih klubova.

Ove sezone Mateo Garsija je na 22 meča postigao četiri gola za Crvenu zvezdu.

Bonus video