Autor: Informer.rs

12.06.2020.

10:50

Foto:

Sport

SVE JE DEFINITIVNO POZNATO! Evo šta će biti s Grujićem posle 30. juna!

Na kraju sezone Srbin će napistiti Berlin i vratiti se u Liverpul posle pozajmice.

- Sto odsto sam siguran da će se ugovor o pozajmici između Herte i Liverpula završiti 30. juna i da će se tada Grujić vratiti u Liverpul -  jasan je Prec, ali dodaje:

- Već je između dva kluba dogovoreno da se Grujić vrati na Enfild. Zaključak našeg sporazuma je da je dvogodišnja pozajmica imala jako pozitivan uticaj na Grujića i da je dosta napredovao tokom perioda provedenog u Berlinu.

ENGLEZI POLUDELI ZA GRUJIĆEM! Posle gola navijači Liverpula ga žele na "Enfildu"!

KLOP KONAČNO PRESEKAO! Poznata sudbina Marka Grujića u Liverpulu!

 

Na Enfildu će Grujića sačekati jaka konkurencija u vidu Fabinja, Žoržinja Vajnalduma i Džordana Hendersona...

- Liverpul će svakako dobiti iskusnijeg igrača nego što je to bio kada je dolazio kod nas. Dosta je radio, napredovao, zaslužio svoje mesto zalaganjem na treninzima. Marko je igrač koji je uvek prisutan u oba kaznena prostora. U prvoj godini je igrao izvanredno, Posle restarta Bundeslige vidimo da je ponovo u dobroj formi. On je generalno jako dobar igrač, zbog čega mogu slobodno da kažem da je pozajmica apsolutno imala smisla - zaključuje Prec.


Marko Grujić je bio prva kupovina Jirgena Klopa na mestu trenera Liverpula. Stigao je iz Zvezde za 7.00.000 evra. Posle kratkotrajnog izleta u Kardifu, Grujić je leta 2018. stigao u Hertu koja je za dve pozajmice platila ukupno 3.000.000 evra. Ove sezone Grujić ima četiri pogotka i dve asistencije u ukupno 27 utakmica. 

Bonus video