Autor: Informer.rs

15.06.2020.

17:15

Foto:

Sport

(FOTO) OTVOREN NOVI REKONSTRUISANI STADION U SRCU SRBIJE! Kokeza: Ovo je poseban dan za grad Kruševac i ceo Rasinski okrug!

Kokeza je naveo da je, u dogovoru sa predsednikom FS Rasinskog okruga Vladanom Gašićem, doneta odluka da FSS do kraja godine Kruševcu donira još jedan teren sa veštačkom travom, a da je na gradskim vlastima da odrede lokaciju.

(FOTO) SA CRNO-BELOM MASKOM NA PROMOCIJI! Zvanično! Stiglo veliko pojačanje!

- Ovo je poseban dan za grad Kruševac i ceo Rasinski okrug. Meni je bila izuzetna čast što sam zajedno sa gradonačelnicom Jasminom Palurović i ministrom Vanjom Udovičićem otvorio ovaj predivan fudbalski stadion. Jako je važno da svi zajedno poradimo na tome da se završi rekonstrukcija Gradskog stadiona, a naredni korak bi morao da bude povratak Napretka na evropsku scenu. Kruševac kao fudbalska sredina i svi Kruševljani zaslužuju da imaju klub koji će predstavljati Srbiju u nekom Uefa takmičenju.

Informer

Tekst potpisa

- Veliko hvala i gospodinu Bratislavu Gašiću, koji nas je okupio pre izvesnog vremena i dao nam ideju kako da poboljšamo fudbalsku infrastrukturu na teritoriji Rasinskog okruga- dodao je Kokeza.

Kokeza je zahvalio i trenerima Crvene zvezde i Partizana Dejanu Stankoviću i Savi Miloševiću što su se pridružili akciji FSS i pomogli da se uruče paketi sportske opreme klubovima iz tog regiona.