Autor: Informer.rs

16.06.2020.

17:55

Foto:

Sport

SRBIN PRED VELIKIM TRANSFEROM! Bum iz Italije, PO SVEKU CENU hoće Milenkovića!

Spreman je Fiorentini za Srbina da ponudi Lukasa Paketu Fiorentini, javlja Tutosport. 

Defanzivac igra odlično u Fiorentini i njegove partije prati više klubova, poput Atletika, Bajerna, Juventusa i Mančester Junajteda. Ipak, čini se da je najuporniji da ga dovede Milan.

Posrnuli gigant već godinama nema sreće da ubode pravo pojačanje, pa sada, baš kao i godinama nazad najavljuje pravljenje novog, boljeg tima. Čelnici kluba vide Milenkovića kao stub odbrane, pa su spremni da Fiorentini ponude Lukasa Paketu u zamenu za njega.

GIGANTI JURE SRBINA! Milenković progovorio o odlasku iz Fiorentine!

NE VERUJU, ODBIO 45 MILIONA EVRA! Najtraženiji Italijan želi u samo jedan klub!

 

Predsednik Fiorentine je u više navrata ponovio da neće pustiti srpskog reprezentativca ispod sume od 35 miliona evra, ali bi to mogla da promeni ponuda Milana. Paketa se i ranije povezivao sa Fiorentinom, ali klub nije bio u mogućnosti da ga plati. Tutosport navodi da je ovo možda idealan način da oba kluba dobiju ono što im je potrebno.

Paketa je stigao u Milan iz Flamenga januara 2019. godine za 38 miliona evra, krenuo je dobro, ali je poslednjih meseci u padu forme. Milenković je u Fiorentinu stigao u julu 2017. godine iz Partizana za obeštećenje od pet miliona evra.

Bonus video