Autor: Informer.rs

17.06.2020.

19:09

Foto:

Sport

ITALIJANI SE PONOVO POKLONILI SRBINU! Miha, gospodin života!

Treneru Bolonje pre godinu dana dijagnostikovana je leukemija, ali i pored toga je vodio je ekipu kad god je mogao. Zapanjio je Italiju i ceo svet. Kasnije je obavio transplataciju koštane srži i čak se vratio treninzima.

O tome svedoči i današnje izdanje uglednog "Tutosporta".

Ovaj italijanski list je, naime, posvetio ogroman članak upravo srpskom stručnjaku, treneru Bolonje koja je sa njim, u toku ovog dana, produžila saradnju i to dugoročno.

Kako prenosi "Mocartsport", u tekstu koji je naslovljen sa "Miha, gospodin života", o velikom borcu i sjajnom strategu piše se u hvalospevima.

Miha se hrabro uhvatio u koštac sa opakom bolešću, boro se kao lav, bio bezuslovno uz ekipu, kada je trijumf života izvojevan, došao je na treninge i ličnim primerom pokazao igračima koliko je volja važan faktor. Na  treninzima je i zablistao. Kao nekad. Levica je u dalje ubitačna.

- Osećam se vrlo dobro, trčim svaki dan 10 kilometara i podižem tegove - citiraju se reči trenera Bolonje u tom tekstu, a naš strateg je dan ranije otkrio i neke pomalo neveroatne detalje u razgovoru sa medijima.

Bonus video