Autor: Informer.rs

19.06.2020.

09:43

Foto:

Sport

HOĆE SAMO U JEDAN KLUB! Jović odjavio Arsenal, za sve je kriv Hrvat!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je navodno odbio Arsenal zbog želje da obuče dres Milana. Jović je prošlog leta stigao u Real iz Ajntrahta iz Frankfurta u transferu vrednom 60 miliona evra, a potpisao je ugovor do 2025. uz godišnju platu od deset miliona. Za sada nije poznato koliko bi zarađivao u Milanu, koji sigurno ne može da mu ponudi iste finansijske uslove.


Mediji na "čizmi" pišu da "roso-neri" žele Srbina da dovedu na dvogodišnju pozajmicu uz otkup od 35 miliona evra, ali još nema odgovora iz Madrida.


- Real svakako neće moći da vrati novac koji je uložio u Jovića jer je Srbin postigao samo dva gola ove sezone, a uz to je imao nebrojeno kikseva van terena, zbog čega je 'kraljevski klub' izgubio strpljenje - pišu italijanski mediji.

"Roso-neri" potencijalnog srpskog reprezentativca vide kao zamenu za Zlatana Ibrahimovića, a ključnu ulogu je odigrao Jovićev nekadašnji saigrač iz Ajntrahta Ante Rebić.

- Hrvatski reprezentativac je ubedio Srbina da mu se pridruži u Milanu. Ulogu je imao i Ralf Ragnik, koji će od naredne sezone biti sportski direktor Milana i koji je Jovića označio kao primarnu metu u letnjem prelaznom roku - navode mediji u Italiji.

Osim Jovića, opremu Milana bi od naredne sezone mogao da zaduži još jedan Srbin. Reč je o defanzivcu Fiorentine Nikoli Milenkoviću, za kojeg su "roso-neri" takođe zainteresovani.

Bonus video: